top of page

Προσωποποιημένα δώρα !

Τι μπορείς να φτιάξεις μέσα από το site μας www.paramithimeonoma.gr

Α. Το προσωποποιημένο μας κάδρο

Εσύ μας δίνεις τα ονόματα των ηρώων που θέλεις να πρωταγωνιστούν στο κάδρο σου, το χρώμα μαλλιών και ματιών και μια μικρή αφιέρωση και εμείς σου φτιάχνουμε το δικό σου προσωποποιημένο κάδρο!

www.paramithimeonoma.gr

Β. Το Παραμύθι με Όνομα !

Το μοναδικό προσωποποιημένο μας παραμύθι που φτιάχνεται με τα γράμματα του ονόματος κάθε παιδιού ! Στο τέλος του παραμυθιού το όνομα του παιδιού ζωγραφίζεται από την ομάδα μας και μπαίνει επίσης και η αφιέρωση σου για να θυμάται για πάντα το παιδάκι ότι είναι ένα δώρο που το έφτιαξες με πολλή αγάπη !

www.paramithimeonoma.gr

Γ. Το Έχεις Γράμμα

Το πιο συναισθηματικό προσωποποιημένο μας βιβλίο όπου οι ευχές σου εικονογραφούνται και γίνονται ιστορία . Ένα προσωποποιημένο βιβλίο αγάπης όπου η φωτογραφία του αγαπημένου σου παιδιού αλλά η δική σου αφιέρωση μπαίνουν στο τέλος του παραμυθιού .

www.paramithimeonoma.gr

Δ. Ο μαγικός αριθμός

Το πιο τέλειο προσωποποιημένο βιβλίο γενεθλίων (και όχι μόνο) όπου ο αριθμός της ηλικίας του κάθε παιδιού γίνεται η ευκαιρία για να μάθει το αγαπημένο σου παιδάκι περίεργα και διασκεδαστικά πράγματα για τον δικό του αριθμό γενεθλίων !Ο μαγικός αριθμός του κάθε παιδιού τελειώνει με το δικό του προσωποποιημένο δίπλωμα γενεθλίων !

www.paramithimeonoma.gr

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page