top of page

Προσωποποιημένα δώρα γενεθλίων !

Έχεις σκεφτεί καλύτερο δώρο για τα γενέθλια από ένα προσωποποιημένο παραμύθι ;

Ένα παραμύθι που φτιάχνεται για το κάθε παιδί και το παιδί γίνεται πρωταγωνιστής του δικού του παραμυθιού ;

Δες λοιπόν τι έχουμε να σου προτείνουμε και ανάλογα με την ηλικία του παιδιού φτιάξε ένα τέλειο προσωποποιημένο δώρο από το Παραμύθι με Όνομα που θα μείνει ενθύμιο !

Λοιπόν ξεκινάμε :

Παραμύθι με Όνομα

Εάν το αγαπημένο σου παιδάκι είναι μεταξύ 2-5 χρονών θα σου προτείναμε να φτιάξεις το Παραμύθι με Όνομα ! Το παραμύθι με Όνομα έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και φτιάχνεται με τα γράμματα του ονόματος κάθε παιδιού . Εσύ επιλέγεις επίσης τα χαρακτηριστικά του πρωταγωνιστή όπως το χρώμα μαλλιών και ματιών και γράφεις και την αφιέρωση σου η οποία τυπώνεται στην τελευταία σελίδα του παραμυθιού . Ένα παραμύθι στο οποίο το κάθε παιδάκι θα βρει το όνομά του με την βοήθεια του Ποντικοευχούλη !

Φτιάξε το δικό σου Παραμύθι με Όνομα εδώ : www.paramithimeonoma.gr

Μαγικός Αριθμός

Εάν το αγαπημένο σου παιδάκι είναι λίγο μεγαλύτερο ή ήδη έχει στα χέρια του το Παραμύθι με Όνομα θα σου προτείναμε να φτιάξεις τον μαγικό αριθμό. Ο μαγικός αριθμός είναι ένα προσωποποιημένο βιβλίο για κάθε γενεθλιακό χρόνο του παιδιού από 1-7 ετών . Το παιδί μέσα από το δικό του βιβλίο μαθαίνει περίεργα και διασκεδαστικά πράγματα σχετικά με τον δικό του αριθμό γενεθλίων και στο τέλος παίρνει και το δίπλωμα του !Εσύ απλά μας γράφεις το ονοματεπώνυμο του αγαπημένου σου παιδιού , το χρώμα μαλλιών και ματιών, το δικό σου όνομα και την σχέση σου με το παιδί και την αφιέρωση σου !Και εμείς σου φτιάχνουμε τον δικό του μαγικό αριθμό ! Που θα ταξιδέψει λοιπόν το δικό σου αγαπημένο παιδάκι και τι θα μάθει για τον δικό του αριθμό γενεθλίων ;

Φτιάξε τον δικό σου Μαγικό Αριθμό εδώ : www.paramithimeonoma.gr

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page