top of page

Προσωποποιημένα παραμύθια από το Παραμύθι με Όνομα


Παραμύθι με Όνομα

Στο Παραμύθι με Όνομα κάνουμε το παιδί πρωταγωνιστή του Παραμυθιού !

Πώς ; Διάβασε !

Μέσα από το Παραμύθι με Όνομα :

Ένα μαγικό παραμύθι που αλλάζει ανάλογα με τα γράμματα του ονόματος κάθε παιδιού.

To Παραμύθι με Όνομα είναι το πρώτο προσωποποιημένο παραμύθι στην Ελλάδα που η ιστορία του αλλάζει ανάλογα με τα γράμματα του ονόματος του κάθε παιδιού, το φύλο του και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του. Κατά την διάρκεια της ιστορίας του, το αγαπημένο σου παιδάκι γίνεται ο πρωταγωνιστής του παραμυθιού και ταξιδεύει στην μαγική Γραμματοχώρα παρέα με τον μικρό Ποντικοευχούλη για να ξαναβρεί το όνομά του, που το έχει πάρει ο λαίμαργος Ονοματοφαγούλης. Στην Γραμματοχώρα, τα ζωάκια θα βοηθήσουν να λυθεί το μυστήριο δίνοντας μια μικρή ιστορία για κάθε γράμμα του ονόματος. Ποια ζωάκια θα συναντήσει το δικό σου παιδάκι στο Παραμύθι με Όνομα; Τι θα του πουν για να το βοηθήσουν να ξαναβρεί το όνομά του; Το κείμενο αλλάζει, οι εικόνες το ίδιο και τελικά το μυστήριο λύνεται! Ναι… Βρήκα το όνομά μου!

Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ : www.paramithimeonoma.gr

Mέσα από το Έχεις Γράμμα:

Όταν οι ευχές σου για το αγαπημένο σου παιδί γίνονται παραμύθι, όλα είναι δυνατά!

Άμα έγραφες ένα γράμμα στο αγαπημένο σου παιδάκι τι θα του έλεγες; Μήπως θα του έγραφες πόσο το αγαπάς; Μήπως θα προσπαθούσες να του εξηγήσεις τι αισθάνθηκες όταν έμαθες ότι θα ερχόταν στον κόσμο; Ή μήπως θα του ευχόσουν μια ζωή γεμάτη τόλμη, χαρά, αγάπη, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία, γνώση και περιέργεια;

Στο Έχεις Γράμμα όλα τα λόγια αγάπης, που θα έλεγες στο αγαπημένο σου παιδί, μπλέκονται με την εικονογράφηση των ευχών σου για την ζωή του και έτσι φτιάχνεται ένα ξεχωριστό προσωποποιημένο βιβλίο με πρωταγωνιστή το αγαπημένο σου παιδάκι που μεταφέρει την αγάπη σου, τις αξίες σου και τα μηνύματα σου για την ζωή. Ένα μοναδικό δώρο – ενθύμιο που θα θυμίζει για πάντα στο παιδί την μοναδικότητά του και την αγάπη σου!

Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ : www.paramithimeonoma.gr

Εσύ ακόμα να κάνεις το παιδί ήρωα στο δικό του Παραμύθι ;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page