top of page

Τι δώρο να κάνω στην γιορτή του ;

Και ναι η γιορτή είναι μια ακόμα ευκαιρία για να μαζευτούμε μαζί με αγαπημένους μας φίλους , να διασκεδάσουμε και να έρθουμε λίγο πιο κοντά (όχι και πολύ κοντά έχουμε ακόμα Corona : ). Και κάποια στιγμή που τα χρόνια περνάνε δεν πάμε μόνο στις γιορτές των φίλων μας αλλά και στις γιορτές των παιδιών των φίλων μας ! Ή στις γιορτές που κάνουν τα ανηψάκια μας ή τα βαφτιστήρια μας ! Τι δώρο λοιπόν θα κάνουμε ;

Η πρώτη σκέψη είναι να πάρεις ένα παιχνίδι ! '' Ναι τέλεια σκέψη '', λες από μέσα σου ! Και μετά ξανασκέφτεσαι: '' Και τι να πάρω ; Tα έχει όλα ! Άσε που θα το παίξει για λίγο καιρό και μετά θα ξεχάσει ότι υπάρχει ! ''

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα σου μιλήσουμε για το Παραμύθι με Όνομα , το παραμύθι που φτιάχνεται με τα γράμματα του ονόματος κάθε παιδιού ! Ένα δώρο που σίγουρα δεν θα το βαρεθεί , ο μικρός παραλήπτης του δώρου σου !

Τι είναι λοιπόν το Παραμύθι με Όνομα ;

Το παραμύθι με όνομα είναι το πρώτο προσωποποιημένο παραμύθι στην Ελλάδα που αλλάζει ανάλογα με τα γράμματα του ονόματος κάθε παιδιού και με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του όπως το χρώμα μαλλιών και ματιών του! Το όνομα του κάθε παιδιού ζωγραφίζεται στο τέλος του παραμυθιού και η αφιέρωση σου τυπώνεται στο τέλος του κάθε βιβλίου !

Έτσι μια μαγική περιπέτεια ξεκινά για το αγαπημένο σου παιδάκι για να ξαναβρεί το όνομά του ταξιδεύοντας στην μαγική Γραμματοχώρα παρέα με τον μικρό Ποντικοευχούλη που πραγματοποιεί όλες τις ευχές των παιδιών. O άτακτος Ονοματοφαγούλης έχει πάρει το όνομά του. Αλλά πως θα βρεθεί πάλι αυτό το όμορφο όνομα; Στην Γραμματοχώρα τα ζωάκια θα βοηθήσουν να λυθεί το μυστήριο δίνοντας μια μικρή ιστορία για κάθε γράμμα του ονόματος. Έτσι, ένα κορίτσι που λέγεται Άννα κατά της διάρκεια της ιστορίας θα συναντήσει μια αρκούδα, μια νυχτερίδα, μια νυφίτσα, μια αραχνούλα για να την βοηθήσουν στην λύση του μυστηρίου, ενώ ένα αγοράκι που λέγεται Μάριος θα συναντήσει ένα μυρμήγκι, μια αλεπού, ένα ρακούν, μια όρκα και ένα σκουλήκι και θα του δώσουν άλλες ιστορίες. Ποια ζωάκια θα συναντήσει το δικό σου παιδάκι στο Παραμύθι με Όνομα; Τι θα του πουν; Το κείμενο αλλάζει, οι εικόνες το ίδιο και τελικά το μυστήριο λύνεται! Ναι… Βρήκα το όνομά μου!

Μπορείς να βρείς πληροφορίες και να φτιάξεις το δικό σου εδώ : www.paramithimeonoma.gr

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page