top of page

Το Παραμύθι με Όνομα κάνει το παιδί πρωταγωνιστή του Παραμυθιού!


Με μότο : ‘’ Κάνε ένα παιδί πρωταγωνιστή’’ , το Παραμύθι με Όνομα δημιουργεί προσωποποιημένα παραμύθια για παιδιά χαρίζοντας χαμόγελα στους μικρούς ήρωες της ζωής μας , που βλέπουν τον εαυτό τους να γίνονται πρωταγωνιστές του δικού τους παραμυθιού . Με στόχο κάθε παιδί να αισθανθεί μοναδικό και ξεχωριστό, όπως πραγματικά είναι , το Παραμύθι με Όνομα σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις ένα δώρο αγάπης που θα μείνει για πάντα !

Ανάλογα με την ηλικία και το παιδάκι που θα κάνεις το δώρο μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο

1. Παραμύθι με Όνομα, το πρώτο προσωποποιημένο παραμύθι στην Ελλάδα όπου το παιδί γίνεται ο πρωταγωνιστής του παραμυθιού και η ιστορία φτιάχνεται με τα γράμματα του ονόματός του,

2. Το προσωποποιημένο βιβλίο, Έχεις Γράμμα, όπου μπορείς να επιλέξεις 5 από 7 ευχές που θα έδινες στο αγαπημένο σου παιδί και να τις δεις να εικογραφούνται μέσα από μια τρυφερή ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστή το παιδί

3. Τις προσωποποιημένες κάρτες , 1ος φανταστικός χρόνος, όπου οι γονείς μπορούν να κρατήσουν τις αναμνήσεις από τις πρώτες εμπειρίες του μωρού τους σε ένα ξεχωριστό λεύκωμα – κουτί.

4. Το ευχολόγιο για την Βάφτιση – Ευχές για μια Ζωή σαν Παραμύθι – όπου μπορείς να έχεις μαζί το Παραμύθι με Όνομα και τις ευχές που θέλουν να γράψουν οι καλεσμένοι στην Βάφτιση!

Μπες και εσύ στο site www.paramithimeonoma.gr και κάνε ένα παιδί πρωταγωνιστή στα γενέθλια του , στην γιορτή του, στην βάφτιση του ή απλά για να του δείξεις πόσο ξεχωριστό είναι για εσένα !

Το Παραμύθι με Όνομα δημιουργήθηκε το 2018 από την παιδοψυχολόγο Χατζηκωνσταντινίδου Βιργινία , με πολλή αγάπη, περίσσιο ενθουσιασμό με στόχο κάθε παιδί να αισθανθεί μοναδικό και ξεχωριστό μέσα από το δικό του Παραμύθι ! Σήμερα το Παραμύθι με Όνομα και η ομάδα του γιορτάζει τα 4000 προσωποποιημένα βιβλία που έχει φτιάξει και υπόσχεται καινούριες προσωποποιημένες ιστορίες για τους μικρούς ήρωες !

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page