top of page

Έχεις Γράμμα - Άμα έγραφες ένα γράμμα στο αγαπημένο σου παιδάκι τι θα του έλεγες;


Άμα έγραφες ένα Γράμμα στο αγαπημένο σου παιδάκι τι θα του έλεγες; Μήπως θα του έγραφες πόσο το αγαπάς; Μήπως θα προσπαθούσες να του εξηγήσεις τι αισθάνθηκες όταν έμαθες ότι θα ερχόταν στον κόσμο ; Ή μήπως θα του ευχόσουν μια ζωή γεμάτη τόλμη, χαρά, αγάπη, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία, γνώση και περιέργεια; Και άμα σου λέγαμε ότι εμείς όλα αυτά τα μεταμορφώνουμε σε ένα μοναδικό προσωποποιημένο βιβλίο που θα του μείνει για πάντα ενθύμιο; Εσύ θα δώσεις Γράμμα;

Τι είναι το Έχεις Γράμμα;

Το Έχεις Γράμμα, το καινούριο προσωποποιημένο βιβλίο, της εταιρίας Παραμύθι με Όνομα, δημιουργήθηκε με τον ίδιο ενθουσιασμό που δημιουργήθηκε και το Παραμύθι με Όνομα, το πρώτο προσωποποιημένο μας βιβλίο, με σκοπό να αφήσουμε μελλοντικά στο παιδί ένα δώρο ενθύμιο που θα του θυμίζει πάντα ότι ένας άνθρωπος που το αγαπάει πολύ και το πιστεύει από την γη ως τον ουρανό θα είναι για πάντα δίπλα του.

Πως φτιάχνεται το Έχεις Γράμμα;

Στο Έχεις Γράμμα όλα τα λόγια αγάπης, που θα έλεγες στο αγαπημένο σου παιδί, μπλέκονται με την εικονογράφηση των ευχών σου για την ζωή του και έτσι φτιάχνεται ένα ξεχωριστό προσωποποιημένο βιβλίο με πρωταγωνιστή το αγαπημένο σου παιδάκι που μεταφέρει την αγάπη σου, τις αξίες σου και τα μηνύματα σου για την ζωή.

Εσύ μας δίνεις:

1. το όνομα του αγαπημένου σου παιδιού,

2. την ημερομηνία και την χρονολογία που γεννήθηκε

3. το χρώμα μαλλιών του,

4. την φωτογραφία του,

5. επιλέγεις 5 ευχές που θα του έδινες ( τόλμη, αποφασιστικότητα, περιέργεια, θέληση για γνώση, αγάπη, χαρά, αισιοδοξία )

6. μας γράφεις την αφιέρωσή σου και το δικό σου όνομα – Ναι! Μπαίνεις και εσύ μέσα στο παραμύθι –

και εμείς έτσι μαγικά φτιάχνουμε το ‘’Έχεις Γράμμα’’!

‘Ένα μοναδικό δώρο – ενθύμιο που θα θυμίζει για πάντα στο παιδί την μοναδικότητά του και την αγάπη σου!

Γιατί δημιουργήθηκε το Έχεις Γράμμα;

Πολλές φορές όντας ενήλικη έψαχνα κάτι - κάτι που θα με κρατήσει να προχωρώ και να προσπαθώ. Η ζωή δεν είναι εύκολη ή δύσκολη είναι απλά ζωή . Η διαφορά έγκειται στον τρόπο που βλέπεις την ζωή. Πολλές φορές αυτό μπορεί να είναι δύσκολο. Ένας λόγος είναι ότι ίσως από μικρή ηλικία δεν το μάθαμε αυτό. Έτσι, μέσα από το Έχεις Γράμμα, χρησιμοποιώντας την δύναμη της προσωποποίησης, θέλω με έναν ευχάριστο τρόπο να εξοικειώσω τα παιδιά με το πόσο σημαντικό είναι να δούνε την ζωή με τόλμη, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και περιέργεια!

Ήθελα τα παιδιά να αποκτήσουν ένα βιβλίο όπου θα μπορούν να ανατρέξουν όταν μεγαλώσουν και να ''ξαναθυμηθούν'' - γιατί δυστυχώς το ξεχνάμε - ότι κάποιος άνθρωπος ή/ και κάποιοι άνθρωποι που τα αγαπάει/ ουν πολύ , πιστεύει / ουν στις δυνάμεις και στην μοναδικότητα τους.

Γιατί όλα είναι δυνατά άμα δούμε την ζωή με τόλμη, αποφασιστικότητα, χαρά, αισιοδοξία, αγάπη και περιέργεια!

Πώς μπορώ να παραγγείλω το Έχεις Γράμμα; Σε πόσες μέρες θα το έχω στα χέρια μου;

Οι παραγγελίες γίνονται μέσα από το site μας www. paramithimeonoma.gr

Όλα τα βιβλία μας φτιάχνονται έπειτα από παραγγελία και τα στοιχεία που μας δίνει ο πελάτης μας για το παιδί που αγαπάει.

Έτσι θέλουμε περίπου 5 μέρες για την κατασκευή του βιβλίου και 2 μέρες για την αποστολή του!

www.paramithimeonoma.gr

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page