top of page

Παραμύθι με Όνομα το πρώτο παραμύθι στην Ελλάδα που κάνει το παιδί σας πρωταγωνιστή του παραμυθιού!

Παραμύθι με Όνομα το πρώτο προσωποποιημένο παραμύθι που φτιάχτηκε στην Ελλάδα

Mysuperheromoms,

έχω πολύ καιρό να σας γράψω και από χθές το βράδυ σκεφτόμουν ότι αυτή θα είναι η πρώτη μου δουλειά μόλις σηκωθώ σήμερα το πρωί. Ο λόγος που τόσο καιρό δεν σας έγραψα είναι ότι δούλευα πάνω σ' ένα καινούριο project που ετοιμάζω για τα παιδάκια μας και σήμερα θα σας το παρουσιάσω αφού είναι σχεδόν έτοιμο! Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη και πολλή χαρούμενη να σας πω ότι σε λίγες μέρες θα μπορείτε να προ-παραγγείλετε online το πρώτο προσωποιημένο παραμύθι που φτιάχτηκε στην Ελλάδα! Και τώρα θα σας εξηγήσω τι είναι το πρωσοποποιημένο παραμύθι και γιατί αποφάσισα να φτιάξω ένα τέτοιο παραμύθι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Η ιδέα του προσωποποιημένου παραμυθιού δηλαδή του παραμυθιού που φτιάχνεται έπειτα απο δική σας παραγγελία και που κάνει το δικό σας παιδί πρωταγωνιστή της ιστορίας είναι μια ιδέα που υπάρχει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και που σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει προσφέρει στα παιδιά πολλά ωφέλη. Πιο συγκεριμένα οι ειδικοί στο εξωτερικό ψάχνοντας να βρουν πως ένα παραμύθι μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρον για τους μικρούς αναγνώστες βρήκαν ότι όταν ο ήρωας του παραμυθιού έχει χαρακτηριστικά του παιδιού που διαβάζει την ιστορία, το παιδί μπορεί να ταυτιστεί καλύτερα με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διαδικασία μάθησης και να επιτυγχάνεται η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης του.

Στο παραμύθι με Όνομα, το πρώτο προσωποποιηέμνο παραμύθι στην Ελλάδα που δεν βάζει απλά το όνομα του παιδιού στην ιστορία αλλά φτιάχνει ένα παραμύθι με πρωταγωνιστή το παιδί σας, ένα παιδί, το δικό σας παιδί ή το παιδί που αγαπάτε χάνει ξαφνικά το όνομά του. Θα μπορέσει άραγε να βρει ξανά αυτό το όμορφο όνομα που του έδωσαν όταν βαφτίστηκε; Ποιός το έχει πάρει; Πώς θα λύσει τα μάγια για να το βρει; H απάντηση δεν θα είναι εύκολη! Ο ποντικοευχούλης, που πραγματοποιεί τις επιθυμίες των παιδιών, θα βοηθήσει. Τα ζώα θα δώσουν κάποια στοιχεία. Θα μπορέσει όμως τελικά να λυθεί το μυστήριο; Μια διασκεδαστική ιστορία που αλλάζει ανάλογα με τα γράμματα του όνοματος του παιδιού σας, το φύλο του και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του.

Το παραμύθι αυτό το έχω δημιουργήσει με σκοπό να κάνω τα παιδιά να γελάσουν, να μάθουν και να καταλάβουν την μοναδικότητα τους. Γιατί όπως στο παραμύθι αυτό οι πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι έτσι και στην ζωή πρέπει να γίνουν οι πρωταγωνιστές της καθημερινότητας τους για να κατακτήσουν τα όνειρα τους! Επιπλέον, θέλοντας να βοηθήσω τα παιδιά στην διαδικασία μάθησης το παραμύθι αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει τα παιδιά να αποκτήσουν φωνολογική ενημερότητα, μια απαραίτητη δεξιότητα για την κατάκτηση της ανάγνωσης και της γραφής, να ακονίσουν το μυαλό τους λύνοντας γρίφους, να μάθουν τα χρώματα και να γνωρίσουν τα ζώα.

Το παραμύθι με Όνομα μπορείς να το φτιάξεις για όποιο παιδί είναι μοναδικό για εσένα και επιπλέον μπορείς να γράψεις μια δική σου αφιέρωση η οποία θα αποτελεί μέρος του παραμυθιού!

Την επόμενη εβδομάδα θας σας ενημερώσω για το site μας οπότε μείνεται συντονισμένοι! Εκεί θα μπορέσετε να γνωρίσετε τους ήρωες του παραμυθιού, να διαβάσετε συμβουλές για την σωστή επεξεργασία του παραμυθιού και να κάνετε την προ-παραγγελία σας για να είστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που θα πάρετε το μοναδικό αυτό παραμύθι για το χαρίσετε σ'ένα μοναδικό παιδί!

Τελειώνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τα μηνύματα που στέλνετε στο mail του blog μας και εύχομαι να αγαπήσετε και να αγκαλιάσετε αυτό το παραμύθι το οποίο για μένα είναι το δικό μου παιδί, καθώς τα πάντα σ'αυτό το παραμύθι είναι φτιαγμένα απο τα δικά μου χεράκια!

Μέινετε συντονισμένοι!!!!!

Με αγάπη

Βιργινία

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page