top of page

H ιστορία πίσω από το Παραμύθι με Όνομα !


Μάθε την ιστορία πίσω από το Παραμύθι με Όνομα

Το Παραμύθι με Όνομα δημιουργήθηκε το 2018 με πολλή αγάπη, περίσσιο ενθουσιασμό και στόχο να κάνει το κάθε παιδί να νοιώσει μοναδικό, όπως ακριβώς είναι. Το προϊόν μας, ‘’Παραμύθι με Όνομα’’, το πρώτο προσωποποιημένο παραμύθι στην Ελλάδα, από το οποίο πήρε και το όνομά του η εταιρία μας, έλαβε και συνεχίζει να λαμβάνει τεράστια αγάπη από χιλιάδες παιδάκια σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από όλη αυτήν την αγάπη, το Παραμύθι με Όνομα μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει με καινούρια προϊόντα τα οποία έχουν έναν κοινό στόχο. Να κάνουμε, μέσω της προσωποποίησης, τους μικρούς μας φίλους πρωταγωνιστές.

Όλα τα προϊόντα μας φτιάχνονται, έπειτα από παραγγελία, αποκλειστικά και μόνο για το αγαπημένο σας παιδάκι και σχεδιάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα από την ομάδα μας με σκοπό να δώσουν σε εσάς την ευκαιρία να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης, που θα μείνει για πάντα.


Εάν μας γνωρίσετε καλύτερα θα καταλάβετε για εμάς ότι


Αγαπάμε ιδιαίτερα τους πελάτες μας και εκτιμάμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Γι’ αυτό προσπαθούμε να ακούμε τις ανάγκες τους και τα προϊόντα που λαμβάνουν από εμάς να είναι έτσι ακριβώς όπως τα έχουν φανταστεί


Λατρεύουμε τα παιδιά. Θέλουμε μέσα από τα δώρα που παίρνουν από εσάς να χαμογελούν, να μαθαίνουν και να αισθάνονται ξεχωριστά. Γι’ αυτό και συνεχώς προσπαθούμε να βρούμε καινοτόμες ιδέες.


Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και για τα ευαίσθητα παιδικά χεράκια γι’ αυτό και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι βιολογικά, οικολογικά και πλήρως ανακυκλώσιμα.


Έχουμε κοινωνική ευθύνη και πιστεύουμε ότι κάθε εταιρία πρέπει να δίνει πίσω στην κοινωνία γι’ αυτό θέλουμε μέσω δωρεών να κάνουμε τα παιδάκια, που μάχονται με απειλητικές για την ζωή ασθένειες, χαρούμενα παίρνοντας τα δικά τους προσωποποιημένα δώρα.


Είμαστε κοινωνικοί. Μας αρέσουν τα social media, λατρεύουμε την επικοινωνία, χαιρόμαστε όταν λαμβάνουμε φωτογραφίες με χαρούμενες παιδικές φατσούλες και αναζητάμε συνεχώς την επαφή.


Έλα στην παρέα μας! Το πρώτο προσωποποιημένο παραμύθι στην Ελλάδα.

www.paramithimeonoma.gr

7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page