top of page

4 Μοναδικά πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο Παραμύθι με Όνομα!


ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ

4 Μοναδικά πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο Παραμύθι με Όνομα:

1. Το παιδί γίνεται ο πρωταγωνιστής του παραμυθιού! Ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας αλλάζει ανάλογα με τα στοιχεία που μας δίνετε. Έτσι μπορεί ο ήρωας στο Παραμύθι με Όνομα να είναι ένα αγοράκι με καστανά σγουρά μαλλιά και γαλάζια μάτια ή ένα κοριτσάκι με ξανθά ίσια μαλλιά και καστανά μάτια! Εσύ επιλέγεις τα χαρακτηριστικά και εμείς τα φτιάχνουμε όσο πιο κοντά στο παιδάκι που δίνεις το δώρο! Μαγικό;

2. H ιστορία αλλάζει ανάλογα με τα γράμματα του ονόματος του παιδιού. Αυτό και εάν είναι μαγικό! Στο Παραμύθι με Όνομα δεν μπαίνει απλά το όνομα του παιδιού μέσα στο παραμύθι αλλά όλη η μέση της ιστορίας αλλάζει ανάλογα με τα γράμματα του ονόματος κάθε παιδιού - καθώς το κάθε παιδάκι συναντά διαφορετικά ζωάκια που θα του δώσουν άλλα στοιχεία για να βρει το όνομά του!

3. Τυπώνουμε την προσωπική σου αφιέρωση στο τέλος έτσι ώστε το αγαπημένο σου παιδάκι να θυμάται για πάντα το δικό σου μήνυμα αγάπης!

4. Μπορείς να επιλέξεις εσύ κάποια από τα αγαπημένα ζωάκια του παιδιού για να βάλουμε στο παραμύθι του ή να του στείλουμε ένα συγκεκριμένο μήνυμα που θέλεις να του πεις!

Παραμύθι με Όνομα

Εσύ ακόμα να κάνεις το αγαπημένο σου παιδάκι πρωταγωνιστή του παραμυθιού;

www.paramithimeonoma.gr

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page